Hol reggelizzünk Bécsben?

Bécs Ausztria fővárosa és legnagyobb városa is egyben és a legszebb, legnépszerűbb európai városok egyike. Minden évben rengeteg turista érkezik az osztrák fővárosba rövidebb vagy hosszabb időre.

A város számos szines és változatos programmal vár és rengeteg látnivaló, éttermek, bárok és pubok találhatóak Bécs minden pontján. Ebben a cikkben a legjobb és legnépszerűbb reggelizős helyeket fogjuk bemutatni a városban.

Leopold Cafe (Museumsplatz 1, 1070 Wien, Austria)

A Leopold Cafe egy aranyos kis kávéház Bécs szivében a város múzeum negyedében található. A Leopold Cafeban reggelizhetsz, ebédelhetsz és vacsorázhat is egyaránt. A Leopold Caféban rengeteg féle frissen elkészitett étel közül tudsz választani és az áraik is bartságosak. Az étlapról természetesen nem hiányozhatnak a legfinomabb hamburgerek, steakek, szendvicsek, saláták és a különböző desszertek és édességek sem. A kiszolgálása a Leopold Cafénak gyors és barátságos.

Cafe Leopold
Cafe Leopold

Haas & Haas (Stephansplatz 4, 1010 Wien, Austria)

A Haas & Haas egy teaház a város szivében a rögtön Szent István-székesegyháznál található. A teaházban rengeteg féle reggeli közül tudsz választani és kb. 30 különböző ország reggelijeit is megkóstolhatod ezen kivül a teaházban rengeteg féle különleges tea közül tudsz választani. A Haas & Haas teaházban csak reggelizni és ebédelni tudsz.

Haas and Haas
Haas and Haas

Joma (Hoher Markt 10-11, 1010 Wien, Austria)

Joma ugyancsak egy kávéház Bécs központjában a Hohen Markton található a város egyik vásárló negyedében. A Jomában rengeteg féle és változatos tojásból készült reggelik közül tudsz választani, de az étlapon természetesen találhatóak más fajta ételek is. A kávéházban megtalálhatóak a legfinomabb saláták, különféle tészták, húsos ételek, hamburgerek és szendvicsek is. A Joma vasárnaptól egészen csütörtökig reggel nyolctól éjfélig van nyitva, pénteken és szombaton pedig reggel nyolctól egészen éjjel kettőig vár minden vendéget.

Joma breakfast
Joma

Mill (Millergasse 32, 1060 Wien, Austria)

Mill Bécs egyik legforgalmasabb és legnépszerűbb éttermeinek az egyike. Az étteremben reggelizni, ebédelni és vacsorázni is tudsz. A Mill étteremben rengeteg féle frissen elkészitett étel közül tudsz válogatni a különböző húsos ételektől a tésztákon át a legfinomabb salátákig és reggelikig egyaránt. A Millben a kiszolgálás és az ételek minősége egyedülálló és a hely hangulata is barátságos. A Mill étteremben jó idő esetén a kerthelységet is igénybe lehet venni.

Ha még többet megszeretnél tudni az éttermekről, kávéházakról és teaházakról Bécsben kattints a következő linkre még több információért.

Leave a Reply