Húsvéti piac

A húsvéti nyuszik túladagolása és más szórakozás? Akkor menjen Bécsbe húsvétra, mivel különleges húsvéti piacot szerveznek a Schönbrunni palota területén.

Mint minden évben, a húsvéti piac a legjobb programokat nyújtja a látogatóknak, a húsvéti piac pedig a Schönbrunni kastély gyönyörű barokk környezetében kerül megrendezésre, amely a szezon legjobb programjának ad otthont. A piacot teljes egészében húsvéti tojások, gyertyák és virágok díszítik, amelyek mind képviselik ennek a különleges ünnepnek az egyedi hangulatát.

A piacon különféle csábító ételbódék lesznek, amelyek tele vannak hagyományos húsvéti ételekkel, beleértve a sonkát és a tojást minden változatban, valamint frissen készített osztrák harapnivalókat is. A finom osztrák ételek mellett különféle kézműves termékek, például kerámiák, üvegtárgyak és gyermekeknek szánt fajátékok is rendelkezésre állnak. A húsvéti piac is ad otthont néhány Jazz koncertek és különböző programok a gyermekek és felnőttek számára is.

Schönbrunni palota
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Ausztria

Húsvéti piac Bécs 2023

Schönbrunni palota, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Ausztria

A bécsi húsvéti vásárra 2023. március 25. és április 11. között kerül sor a Schönbrunni kastélyban.

A piac nyitva minden nap 10-től reggel 6:30-ig este.

The annual Easter Market in Schonbrunn

Ne felejtsük el, hogy bécsi helyzetéről további információkat talál bécsben a Bécsi Kalauz ban. Bécs legfontosabb látnivalóiról, néhány ajánlott étteremről, hűvös tevékenységekről és sok más témáról is olvashat.

dátum

márc 28 2020 - ápr 14 2020
Expired!

időpont

All Day

helyszín

Schönbrunn, Bécs

Leave a Reply