Emberi Lábnyom

Human footprintA kiállitás Emberi Lábnyom egy igen különleges kiállitás az osztrák fővárosban Bécsben. A kiállitás 2014. novemberétől egészen a következő év márciusáig lesz majd látható a Bécsi Térmészettudomány Múzeumban.

A múzeumnak ez a kiállitása a Földről szól és egy tökéletes alkalom, hogy jobban megismerd a bolygót, amin élsz. A kiállitás során rengeteg különböző jó minőségű műhold felvételeket vizsgálhatsz meg közelebbről. A tárlat leginkább az emberek a Földre gyakorolt hatásait vizsgálja és különböző műhold képeken keresztül mutatja be. Ez az első alkalom, hogy a múzeumban ebből az új és különleges szemszögből vizsgálhatod meg a bolygónk egyes részeit. A kiállitáson több mint 50 nagy felbontású műhold kép lesz felsorakoztatva, ahol megvizsgálhatod a Föld felszinét és azt, ahogyan az emberek alakitották az épitkezésekkel az évek során.

A tárlat megmutatja a Föld legszebb pontjait és tájait is egyaránt, megcsodálhatod a különböző hegyeket, folyókat és tengereket is, ezen kivűl a kiállitáson természetesen az emberi kéz által épitett bányákat, utakat, gyárakat is megfigyelheted. A kiállitás bemutatja, hogyan formálja az ember a Földnek a természetes felszinét, hogyan alakitja át a saját életéhez és milyen hatásokkal van és lesz az eljövendő időkre. A kiállitás Emberi Lábnyom Ausztria fővárosában Bécsben tekinthető meg a Bécsi Természettudományi Múzeumban. A kiállitás 2014. november 5-től egészen 2015. március 8-ig vár minden érdeklődőt. A múzeum cime Burgring 7, 1010 Wien, Austria.

Leave a Reply