A legjobb három csillagos szállodák Bécsben

Bécs Ausztria fővárosa és legnagyobb városa is egyben. Ausztria fővárosa Európa egyik legkedveltebb városa és évről évre több tizezren látogatnak el Bécsbe hosszabb vagy rövidebb időre.

A városban számtalan szines és változatos programok várnak mindenkit a legjobb fesztiváloktól, koncertektől kezdve a legjobb éttermekig, bárokig és pubokig bezárólag. A nyaralás során igen fontos a megfelelő szálloda megtalálása, ezért ebben a cikkben Bécs legjobb három csillagos szállodáiról fogunk irni.

Hotel Kugel (Siebensterngasse 43, 1070 Vienna, Austria)

Az első három csillagos szálloda a listánkról a Hotel Kugel. A Hotel Kugel Bécs belvárosában helyezkedik el mindössze pár percnyi sétára a város legszebb látványosságaitól. A szállodának 25 különlegesen és egyedien berendezett szobája van. A hotelben a reggeli kiváló és bő a választék. Ezen kivűl a Hotel Kugel hotelban minden vendég számára ingyenes a vezeték nélküli internet használata.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Kugel

The Austria Classic Hotel Wien (Praterstraße 72, 1020 Vienna, Austria)

A második hotel a listánkról az Austria Classic Hotel Wien, ami szintén egy három csillagos szálloda Bécsben. Ez a szálloda is a város belvárosában helyezkedik el, közel a metróállomáshoz és a vonat pályaudvarhoz is egyaránt. A szállodától könnyen megközelithető Bécs bármely pontja és a vonattal egyenesen és egyszerűen el tudsz jutni Bécs repülőterére is. A szálloda szobái kényelmesek és tiszták, berendezésük kellemes és a reggeli itt is változatos és finom.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Austria Hotel Classic

Hotel Zipser (Lange Gasse 49, 1080 Vienna, Austria)

A Hotel Zipser a harmadik három csillagos szálloda a listánkról. A Hotel Zipser is a város szivében a város Josefstadt negyedében helyezkedik el pár percnyi sétára a Városházától és a Rathaus metrómegállótól is egyaránt. A szálloda közelében rengeteg kellemes étterem és bolt található. Ideális minden turistának. A szállodában ingyenes vezeték nélküli internet és reggeli is jár minden vendégnek. A szálloda szobái kellemesek és tiszták és minden szobához síkképernyős műhold kapcsolatos TV, széf és minibár is jár. A szállodában 24 órás recepció műkődik és a kiszolgálása gyors és segitőkész.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Zipser

Hotel Viktoria (Eduard-Klein-Gasse 9, 1130 Vienna, Austria)

A Hotel Viktoria az utolsó három csillagos szálloda a felsorolásunkból. A Hotel Viktoria is Bécs belvárosában helyezkedik el, közel a város fő látványosságaihoz. A szálloda mindössze pár percnyi sétára fekszik a hires Schönbrunni kastélytól. A szállodától mindössze pár percnyi sétára található a Schönbrunni kastély és a Schönbrunni Állatkert is egyaránt. A Hotel Viktoriában is ingyenes a vezeték nélküli internet használata és minden szoba műholdas TV-vel van felszerelve. A reggeli bőséges és nagy a választék

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Viktoria Wien
Hotel Viktoria Wien

Ha még többet megszeretnél tudni Bécsről és Ausztriáról kattints a következő linkre még több információért. Ha 5 csillagos szallodaba szeretne menni, kattints a kovetkezo linkre.

Leave a Reply