taylor swift tour

Taylor Swift Bécs

2024 fantasztikus év lesz azok számára, akik szeretik a nagyszerű zenét. Bécs számos fantasztikus koncertnek ad otthont, köztük egy sor Coldplay koncertnek az Ernst-Happel Stadionban augusztus végén. Néhány héttel a Coldplay érkezése előtt azonban egy másik fantasztikus művész érkezik Bécsbe, Taylor Swift.

Taylor Swift 1989. december 13-án született a pennsylvaniai Readingben. Azóta a jelenleg élő egyik legbefolyásosabb művész lett. Korán kezdte zenei útját, és nem volt öreg, amikor fellépett a helyi tehetségkutatókban. Nemcsak nagyszerű hangja volt, hanem nagyszerű dalszerzőnek is bizonyult. A nagy áttörést Nashville-be, a country zene hazájába költözve érte el. Sokan azt mondják, hogy Taylor Swiftet 14 éves korában Scott Borchetta, a Big Machine Records alapítója fedezte fel művészként. Jelen volt egy nashville-i klubban, és ahogy Taylor Swiftet hallgatta, tudta, hogy valami különlegeset lát. Azt hiszem, ismeri a történet többi részét, és ezért alig várja, hogy ott legyen, amikor Taylor Swift 2024 nyarán Bécsbe érkezik.

Taylor Swift háromszor lép fel a bécsi Ernst-Happel Stadionban. Minden jegy gyorsan elfogyott, de ha hajlandó többet fizetni, akkor továbbra is vásárolhat használt jegyeket a koncertekre.

Taylor Swift Bécs 2024

Időpont: augusztus 8-10.
Helyszín: Ernst-Happel Stadion

Jegyek: viagogo

Hogyan juthatok el a koncert helyszínére?

Van jegye valamelyik Taylor Swift koncertre Bécsben? A koncert helyszínét könnyű meglátogatni. A legegyszerűbb módszer a metró vagy a vasút használata, ahol a „Praterstern/Messe Prater” -re utazik. Innen könnyen eljuthat a helyszínre. Ne feledje, hogy a stadion a népszerű Práter vidámpark mögött található, így kísértést érezhet arra, hogy élvezze a hullámvasutakat és más klassz programokat a helyszínre vezető úton.

Van egy metróállomás még közelebb az Ernst-Happel Stadionhoz, így ha nem akar sokat sétálni, használja az U2-es metrót és utazzon a „Stadion” nevű megállóig.

Ernst Happel térkép
Fent látható maga a stadion. Láthatja a legközelebbi metróállomást (Stadion) is.

A bécsi Taylor Swift-koncertek csak néhány a 2024-es európai koncertek közül. Európai turnéját májusban kezdi meg a franciaországi Nanterre-ben. Innen Stockholmba, Lisszabonba, Madridba, Edinburgh-ba, Liverpoolba, Amszterdamba, Zürichbe, Münchenbe, Varsóba és néhány más városba utazik, mielőtt Bécsbe jönne.

A bécsi koncertek után Taylor Swift Londonba utazik, ahol utolsó koncertjeit tartja Európában, mielőtt visszautazik az Egyesült Államokba.


Szeretne többet olvasni más bécsi koncertekről, rendezvényekről, kiállításokról, piacokról és klassz programokról? Tekintse meg bécsi naptárunkat, hogy megtudja, mi történik az osztrák fővárosban. Bécsi útikalauzunkban rengeteg információt talál a város leghíresebb látnivalóiról, érdekes múzeumokról, tömegközlekedésről és más fontos témákról.

Dátum

aug 08 - 10 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategória

Leave a Reply