leopoldrun

Leopold Run 2024

Szívesen futna 7 km-t, 14 km-t vagy 21 km-t egy versenyen Bécs Práter környékén? Ezt a területet általában futóversenyekre használják, és a Leopoldi Run során eldöntheti, hogy egyszer, kétszer vagy háromszor fut egy beállított pályát. Ha háromszor futod le a távot, akkor a félmaratont már befejezed, mire átléped a célvonalat.

Lehetőség van arra, hogy a verseny napján jöjjön a területre, hogy részt vegyen, de ha elérte a maximális futószámot, akkor nem tud részt venni. A regisztrációs díj általában körülbelül 30 euró, ha előzetesen regisztrál, míg körülbelül 32 euróba kerül, ha a helyszínen regisztrál.

A Leopoldi Runról kevés információ áll rendelkezésre angolul az interneten, de a legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a verseny a Prater Hauptallee-ből indul, és a teljes verseny a Prater környékén zajlik. Az alábbiakban láthatsz egy térképet, amely megmutatja a versenyek útvonalát.

Leopold Run 2024

Dátum: november 17.
Helyszín: Prater Hauptallee

Kérdések a bécsi Leopold Runról.

Hol tudok regisztrálni a versenyre?

A versenyre a https://www.pentek-payment.at/ oldalon lehet regisztrálni. Az oldal alapértelmezés szerint németül van, de az angol zászlóra kattintva elérheti a weboldalt angolul, ami sokkal könnyebbé teszi a regisztrációs folyamatot.

Hol zajlik a futás?

A futás a Prater Hauptallee-től indul, és van egy 7 km-es útvonal, amelyet egyszer, kétszer vagy háromszor kell futni. Az egész verseny egy teljesen sík területen zajlik, így egyáltalán nincs magasság, amit figyelembe kell vennie.

Leopold Run Bécs

Hol olvashatok más bécsi futóversenyekről?

A legfontosabb bécsi futóversenyekről Vienna Guide-unkban írtunk. Tekintse meg eseménynaptárunkat, hogy többet megtudjon arról, mi történik Bécsben.

Ez a terület messze van Bécs központjától?

Sokan úgy vélik, hogy ez Bécs belvárosának része, így a válasz nem. De ha a verseny helyétől a Stephansdomig szeretne sétálni, akkor készen kell állnia arra, hogy kb. 3,5 km-t sétáljon. De ha képes vagy 7, 14 vagy 21 km-t futni, az nem okozhat sok gondot. Ha metrót használ, kevesebb, mint 10 perc alatt eljuthat a városközpontba.

Booking.com

Szeretne szállodát találni a verseny helyszínének közelében? Nézze meg a fenti térképet, hogy szállodákat és apartmanokat találjon a Práter környékéhez közel (ami sokkal olcsóbb, mint a városközpontban, Stephansdom közelében).

Futhatok együtt a kutyámmal?

Nem hozhat magával állatot, ha részt vesz a Leopold Run-on (vagy más bécsi futóversenyen).

Miért hívják a versenyt Leopold Runnak?

A futás nevét Bécs és Ausztria védőszentjéről, Leopoldról kapta. A 12. században élt, és döntő szerepet játszott a Babenberg területek kormányzásában, hozzájárulva a régió terjeszkedéséhez és fejlődéséhez uralkodása alatt. Erős keresztény hitéről és az igazságosság iránti elkötelezettségéről emlékeznek rá.

Azt is meg kell említeni, hogy a futás a Práter területén zajlik, amely a szintén Leopoldstadtról elnevezett Leopoldstadt kerület része.

Címkék:

Dátum

nov 17 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Präter
Präter
Kategória

Leave a Reply