Reptéri transzfer

Reptéri transzfer Bécsben
Reptéri transzfer Bécsben

Miért aggódna amiatt, hogyan juthat el a repülőtérről a városba, ha már Bécsbe érkezés előtt megszervezheti? Meg tudjuk szervezni, hogy egy sofőr várja Önt a repülőtér érkezési csarnokában, így Önnek csak annyit kell tennie, hogy megragadja a csomagjait, és a következő dolog, amit észre fog venni, hogy egy sofőr elviszi Önt Bécs városközpontjába. Természetesen a repülőtérre történő visszaszállítás megszervezésében is tudunk segíteni.

A bécsi repülőtér neve Bécsi Nemzetközi Repülőtér vagy Schwechat, és Bécs városközpontjától 18 km-re található. 2011-ben a repülőtér több mint 21 millió utast szolgált ki, ami 2019-ben több mint 31 millióra nőtt.

A bécsi repülőtérnek számos terminálja van, és olyan népszerű légitársaságok használják, mint az Austrian Airlines, a RyanAir, a WizzAir, az Aegean, az AIr France, az Air Canada, az Egypt Air, a Lufthansa, a Vueling és még sokan mások.

Foglaljon transzfert a bécsi repülőtérre vagy vissza.

Szeretné, ha egy magánsofőr szállítaná Önt a bécsi repülőtér és a szállodája között, vagy esetleg fordítva (vagy mindkettőn)? Töltse ki az alábbi űrlapokat, és a legjobb árat kapja a reptéri transzferekért Bécsben.

További érdekes információk a bécsi repülőtérről.

 • A repülőtérnek két kifutópályája van, mindkettő több mint 3000 méter hosszú, és képes befogadni olyan nagy repülőgépeket, mint az Airbus A380.
 • A bécsi nemzetközi repülőtéren számos üzlet, étterem és egyéb kényelmi szolgáltatás található, beleértve a vámmentes üzleteket, társalgókat és kaszinót.
 • A repülőtér számos közlekedési eszközzel kapcsolódik Bécs belvárosához, beleértve a vonatokat, buszokat, taxikat és privát transzfereket. A City Airport Train (CAT) közvetlen non-stop kapcsolatot biztosít a repülőtér és a Bécs szívében található Wien Mitte állomás között.
 • A Bécsi Nemzetközi Repülőtér számos díjat nyert környezeti fenntarthatósági erőfeszítéseiért, többek között 2020-ban az Air Transport Research Society Európa legkörnyezetbarátabb repülőterének választotta.
Bécs reptéri transzfer

Szeretne máshová utazni a bécsi repülőtérről?

Máshová megy, és nem egy Bécs központjában lévő szállodába? Lehetőség van a bécsi repülőtér csomópontként való használatára, és a repülőtérről más élénk és fontos városokba utazhat Ausztria más részein vagy a szomszédos országokban.

 • A bécsi repülőtérről Budapestre: A távolság 225 km, a várható utazási idő 2 óra 15 perc.
 • A bécsi repülőtérről Pozsonyba: A távolság 63 km, az utazási idő autóval 45 perc.
 • A bécsi repülőtérről Grazba: A távolság 200 km, az utazási idő 2 óra 10 perc.
 • A bécsi repülőtérről Salzburgba: A távolság 319 km, az utazási idő 3 óra 10 perc.
 • A bécsi repülőtérről Linzbe: A távolság 207 km, az utazási idő 2 óra 10 perc.
 • A bécsi repülőtérről Prágába: A távolság 340 km, az utazási idő 3 óra 40 perc.
 • A bécsi repülőtérről Zágrábba: A távolság 380 km, az utazási idő 4 óra.
 • A bécsi repülőtérről Ljubljanába: A szlovén fővárostól való távolság 388 km, az utazási idő körülbelül 4 óra.

Szüksége van egy helyre, ahol aludhat a repülőtér közelében?

Gépe korán reggel indul Bécsből, és szeretne a repülőtér közelében aludni, hogy reggel időben odaérjen a repülőtérre? Késő este érkezik, és érkezés után gyorsan szeretne lefeküdni? Itt található néhány szálloda a bécsi repülőtér közelében.

 • NH Vienna repülőtér: Ez az első számú megoldás, ha ragyogó szállodát szeretne mindössze 500 méterre a bécsi repülőtértől. Itt csodálatos reggelit fogyaszthat, konferenciát szervezhet, vagy autót bérelhet, és Ausztria felfedezésének központjaként használhatja.
 • Moxy Bécs: Ez a szálloda háromcsillagos, és ideális, ha olcsóbb megoldást szeretne a bécsi repülőtér közelében (mindössze 200 méterre a termináloktól). A szálloda 24/7 elérhető bárral rendelkezik, ideális családok és üzleti utazók számára.

Ezek a legjobb megoldások a bécsi repülőtér közelében lévő szállodában való éjszakázásra.

Ha többet szeretne megtudni Bécsről, olvassa el a Bécsi útikalauzunkat. Szeretne többet megtudni a bécsi eseményekről, kiállításokról és koncertekről? Tekintse meg bécsi naptárunkat.