Coldplay Bécs 2024

Hallottál már olyan emberekről, akiknek randevújuk volt, majd az első randi sikere miatt újra megtették? Aztán harmadszor találkoztak, ami még egy negyedik randevú is lett. A Coldplay nem sok európai városba érkezik a 2024-es világkörüli turnéjuk során, de Bécs egyike azon kevés városoknak, amelyek elég szerencsések ahhoz, hogy a zenekar ellátogasson oda. De ami három koncertnek indult, a népszerűség és a jegyek iránti kereslet miatt gyorsan negyedik éjszakára bővült. Más szóval, 2024 augusztusában négy este lesz, ahol a Coldplay fellép a csodálatos bécsi Ernst-Happel Stadionban.

Az első Coldplay koncertet 2024. augusztus 21-én rendezik. Az Ernst-Happel Stadion gyakran használják labdarúgó-mérkőzések helyszínéül, de koncertek közben még nagyobb hangulata van. Ha el akar jutni a stadionba, utazzon metróval Pratersternbe, és sétáljon onnan. Akár a minivonattal is utazhat Präterben, hogy eljusson az arénába. Ennek eredményeként az Ernst-Happel Stadionba utazni a bécsi tömegközlekedéssel nagyon könnyű feladat.

Szeretne szállodában vagy apartmanban élni a stadion közelében? Az alábbiakban talál egy térképet, amely bemutatja a szálláslehetőségeket és az árpéldákat a stadion közelében.

Booking.com

Most, hogy többet tudsz a koncertről, a koncert időpontjáról, a helyszínről és arról is, hogy hol lakj a közelben, hadd foglaljuk össze az egészet!

Coldplay Bécs 2024

Időpont: augusztus 21-25.
Helyszín: Ernst-Happel Stadion

Jegyek a bécsi Coldplay koncertekre.

Minden jegy elkelt, de továbbra is lehet használt jegyeket vásárolni a bécsi Coldplay koncertekre a Viagogo-ban. Látogasson el az oldalra, és jegyeket találhat a különböző Coldplay koncertekre és egyéb eseményekre a legnagyobb online használtjegy-oldalon.


Ha többet szeretne megtudni más bécsi koncertekről és eseményekről, nézze meg bécsi eseménynaptárunkat. Bécsi útikalauzunkban többet olvashat népszerű látnivalókról, programokról, múzeumokról és Bécs számos témájáról.

Dátum

aug 21 - 25 2024

Helyszín

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategória

Leave a Reply