advent run in vienna

Adventi futás

Valószínűleg hallottál már a fantasztikus bécsi karácsonyi vásárokról. Szeretné összekapcsolni a legendás karácsonyi vásárokat meglátogató hétvégét egy futóversennyel a mesés Práter környékén (ahol karácsonyi vásár is található)? Itt az ideje, hogy regisztráljon az éves bécsi adventi futásra.

A bécsi Adventi Futás azoknak a futóknak áll rendelkezésre, akik 3 vagy 7 km-t szeretnének futni. Az esemény a Práter környékén zajlik, a kezdet pedig a Prater Hauptallee-ből indul. Ez a terület népszerű a bécsi futóversenyek számára, ami azt jelenti, hogy számos más futóverseny is zajlik pontosan ugyanazon a területen az év más időszakaiban.

Minden résztvevő először a 3 km-es útvonalat futja le. Ha feliratkozik a 10 km-es versenyre, akkor folytatja a hagyományos 7 km-es útvonalat, amelyet más versenyeken, például a Leopoldi Run-on használnak.

A verseny nevezési díja általában 26 euró, de ha csak a verseny előtti helyszínen regisztrálsz, az ár egy kicsit magasabb lesz.

Adventi futás 2024

Dátum: december 1.
Helyszín: Prater Hauptallee

A versenyre a https://www.pentek-payment.at/ oldalon lehet regisztrálni. Ha többet szeretne olvasni arról, hogy mi történik Bécsben az évnek ebben az időszakában, nézze meg itt, hogy megtudja, mi történik Bécsben.

Címkék: ,

Dátum

dec 01 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Präter
Präter
Kategória

Leave a Reply