billie live vienna

Billie Eilish Bécs 2025

Fantasztikus nyarunk volt Bécsben 2024-ben, olyan zenekarokkal, mint a Coldplay, és olyan művészekkel, mint Taylor Swift. 2025 egy újabb ünnep lesz azok számára, akik szeretik a fantasztikus zenét, mivel a népszerű művész, Billie Eilish június 6-án eljön a Stadhalle-ba énekelni. Ha Ön is azon rajongói közé tartozik, akik szeretnének ott lenni a koncerten, vásárolja meg jegyét a lehető leggyorsabban, és tervezze meg bécsi utazását.

Billie Eilish 2025-ben Európa számos városában turnézik. Mielőtt Európába jön, sok koncertet ad az Egyesült Államokban, majd Ausztráliában is. Ezt követően Európába utazik, ahol számos koncertet ad Koppenhágában, Stockholmban, Oslóban, Krakkóban, Prágában, Hannoverben és sok más városban. Ezután Bécsbe utazik (ahol csak egy koncertet ad), majd Párizsba, Barcelonába, Glasgow-ba és Londonba látogat, mielőtt turnéja véget ér.

Nagy rajongója vagy Billie Eilishnek? Ez az egyetlen esélyed, hogy 2025-ben élőben láthasd őt Ausztriában, úgyhogy készülj fel sok szórakoztató és fantasztikus zenére. Ha még soha nem járt Bécsben, olvassa el többet arról, hogy mire számíthat, és milyen gyönyörű látnivalók és klassz tevékenységek várnak Önre Bécsben itt a Vienna Guide-ban. Ha többet szeretne megtudni az osztrák főváros egyéb koncertjeiről, kiállításairól, fesztiváljairól és futóversenyeiről, nézze meg ezt az oldalt, hogy megtudja, mi történik Bécsben.

Billie Eilish Bécs 2025

Dátum: 2025. június 6.
Helyszín: Stadthalle
Jegyek: Viagogo (itt vásárolhatsz jegyeket az összes Billie Eilish koncertre világszerte).

Hogyan juthatok el ide: Stadthalle? A Stadthalle jó koncerthelyszín?

A bécsi Stadthalle egy multifunkcionális fedett aréna, amely 1953 és 1958 között épült. Beltéri kapacitása körülbelül 16 000 fő különböző rendezvényekre, beleértve a koncerteket és a sportot is. Ide az U6-os metróval lehet leszállni a Burggasse-Stadthalle állomáson.

Vannak jó szálláslehetőségek a Stadthalle közelében?

Bécs-szerte rengeteg szálloda és apartman található, de ha jó és olcsó szállást szeretne találni a Stadthalle közelében, használja az alábbi térképet.

Booking.com

Nagyíthat és kicsinyíthet, ha még közelebb szeretne szállást keresni a Stadthalle-hoz, vagy ha olcsóbb vagy jobb lehetőségeket szeretne találni Bécs más részein.

Dátum

jún 06 2025

Idő

Egész nap

Helyszín

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategória

Leave a Reply