runnning in vienna

Újévi futás 2024

Készen állsz arra, hogy fantasztikusan fejezd be az évet? Miért nem vesz részt a fantasztikus újévi futáson Bécsben? Fuss végig a gyönyörű bécsi ringen, nézd meg a gyönyörű látnivalókat, élvezd a több ezer futó társaságát, és égess el néhány kalóriát. Ez és még sok más lehetséges, ha december 31-én Bécsbe jön futni az újévi futásra.

Érdemes tudni, hogy Bécsben számos karácsonyi vásár még nyitva van ebben az időben, ami azt jelenti, hogy könnyedén kombinálhatja a karácsonyi vásár hangulatát és a vásárlást a szilveszteri futással. A verseny a Bécsi Egyetemről indul (amely nagyon közel van a Rathausplatzhoz). Innen a Duna felé futunk, a Duna mentén, majd a Városliget, a Múzeumnegyed, a Várszínház, a Parlament felé vesszük az irányt, majd a Városháza és az egyetem mellett kötünk ki. Ahogy áthaladsz a célvonalon, több mint 5300 métert futottál gyönyörű környezetben.

Összesen 90 perced van a verseny befejezésére, ami azt jelenti, hogy kilencven perc alatt könnyedén leteheted a távot. Élvezze ezt a lehetőséget, és fedezze fel Bécset az utak közepén sétálva, amelyek általában tele vannak autókkal.

Újévi futás Bécs 2024

Időpont: december 31.
Helyszín: Bécsi Egyetem

A részvétel ára 28 és 38 euró között van (attól függően, hogy milyen korán regisztrál). Az eseményre a https://www.pentek-payment.at/ oldalon lehet regisztrálni. Ez egy a sok bécsi futóverseny közül. A bécsi eseményekről, futóversenyekről, koncertekről és fesztiválokról bővebben a „Mi történik Bécsben” oldalunkon olvashat.


Szállást keres a bécsi Egyetem közelében? Az alábbiakban egy térkép látható, amely minden árkategóriában mutatja a szállodákat és apartmanokat. Ha kigörget, még több lehetőséget fog látni.

Booking.com

Boldog új évet kívánunk, és reméljük, élvezni fogja a futást a bécsi újévi futáson.

Címkék:

Dátum

dec 31 2024

Idő

11:00 am - 12:30 pm
Kategória

Leave a Reply