Schönbrunn karácsonyi vásár 2014

Schonbrunn ChristmasBécsben a karácsonyj vásár idén, 2014-ben is várni fogja látogatóit. A Schloß Schönbrunn karácsonyi vásárra minden évben körübelül egy millió ember érkezik a világ minden pontjáról, hogy részese lehessen ennek a különleges karácsonyi eseménynek.

A bécsi karácsonyi vásárról nem hiányozhat a kezműves piac, a legfinomabb forraltborok és a legjobb karácsonyi hangulat sem. A vásárra minden évben egyre több látogató érkezik az ádventi időszakban, hogy a legkülönlegesebb karácsonyi ajándékokat vegyék meg szeretteiknek. A Schloß Schönbrunn karácsonyi vásár az egyik legnépszerűbb és legismertebb vásárok egyike Európában. A karácsonyi vásár idén november utolsó heteiben kezdődik és égészen a következő év elejéig várja az érdeklődőket. A karácsonyi vásár alatt a látogatóknak lehetőségük lesz megismerni a legfinomabb tradicionális osztrák ételeket és italokat, mint a legjobb kolbászokat, az elmaradhatatlan forralt bort és osztrák söröket is egyaránt. A karácsonyi vásáron megtalálhatod a legszebb karácsonyi ajándékokat, díszeket és a legfinomabb étel specialitásokat is egyaránt. A Schloß Schönbrunn karácsonyi vásár Bécsben 2014. november 22-től egészen december 26-ig várja vendégeit, minden nap hétfőtől vasárnapig.

A karácsonyi ünnepek után december 27-től egészen új év, 2015. január 1-ig jazz koncertek és más programok várják az arra látogatókat a Schönbrunn kastély előtt.

Ha még többet megtudnál a karácsonyi vásárról, akkor látogass el az alábbi linkre.

Leave a Reply