Schönbrunni ÁLLATKERT

Ha Schönbrunnba látogat, sokkal többet tehet, mint „csak” meglátogatni egy csodálatos kastélyt, amelyet egy óriási park vesz körül. Az egyik legfantasztikusabb dolog, amit Schönbrunnba látogatva meglátogathatja az állatkertet, a világ egyik legrégebbi állatkertjét. A schönbrunni állatkertben zsiráfok, elefántok, pandák, tigrisek, oroszlánok, madarak, zebrák, pingvinek, denevérek, pókok és sok más kis és nagy állat látható. Az állatkert területe meglehetősen nagy, ezért jobb, ha felkészülsz arra, hogy néhány órát tölts itt, ha először belépsz.

Számos kivételes tevékenység áll rendelkezésre naponta, amelyek még jobban feldobják látogatását. Vannak napi események, ahol megnézheti az állattartókat, miközben elefántokat, oroszlánfókákat, pingvineket, koalákat, tigriseket, farkasokat és sok más állatot táplálnak. Pontosabb információkat kaphat, amikor megérkezik a parkba, vagy pontos információkat találhat az állatkert honlapján.

Schönbrunni Állatkert – Tiergarten Schönbrunn

Nyitva tartás: 9.00 – 16.00 (vagy 18:00), az évszaktól függően.
Belépődíj: 26 euro (felnőttek), 15 euro (gyerekek). 6 éven aluli gyermekek számára a belépés ingyenes.
Jegyek: Vásárolja meg jegyeit online, és kerülje a sorokat.

Hogyan juthat el az állatkertbe?

Schönbrunnba a legegyszerűbb módja a metró. A „zöld” metróvonallal utazhat a Schönbrunn nevű megállóig, és onnan sétálhat. A metrómegállótól a Schönbrunn bejáratáig körülbelül 10 perc séta érhető el, onnan pedig további tíz perc az állatkert bejárata.

Schönbrunni állatkert képek

Leave a Reply