Slash koncert Bécsben

Slash egy brit-amerikai zenész, gitáros és dalszerző. Karrierjét még a Guns and Rosesban kezdte az együttes gitárosaként. A Guns and Rosesnak 1985-től egészen 1996-ig volt a tagja. Világhírnevét az 1980-as évek végétől az 1990-as évek elejéig a Guns and Roses gitárosaként szerezte.

Slash három szóló albummal is előállt miután kilépett a zenekarból, az első albumát a Slasht 2010-ben jelentette meg a másodikat az Apocalyptic albumát két évvel később 2012-ben adta ki. Harmadik albuma 2014-ben World on Fire néven jelent meg, amihez köreműködött a híres énekes és gitáros Myles Kennedy. A November Rainben játszott szólója a hatodik helyet érte el a Legjobb Gitár Szólók kategóriában 2008-ban.

Slash turnéját az Egyesült Államokban és Kanadában kezdte, majd Európában és Asztráliában folytatja és fejezi be. A turnéja 2014-től kezdődött és egészen 2015. márciusáig tart. A koncertek az Egyesült Államokban és Kanadában kezdődik majd a következő turnéállomása Európa majd Ausztrália lesz. Slash olyan európai országokban fog fellépni, mint Németország, Franciaország, Anglia, Ausztria és Svájc. Ausztriában a koncert Bécsben a Weiner Hallban (Stadthalle) lesz megtartva. A koncert 2014. November 19-én este fél 8-as kezdéssel lesz hallható. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még több információt szertnél megtudni a koncertről, dátumokról és a jegyekről kattints az alábbi linkre.

Leave a Reply