Michael Buble koncert Bécsben

Michael Buble egy kanadia énekes, dalszerző és producer. Pályafutása alatt többször is jelölték és nyert meg különböző díjakat, négy Grammy díjat és sok Juno díjat söpört be. November 5-en jon Becsbe koncertet tartani!

Buble első albuma Kanadában és az Egyesült Királyságban igen népszerű volt, viszont első igazi áttörését a zenei karrierjében 2005-ben szerezte, amikor az új albuma az It’s Time megjelent. 2007-ben egy másik albuma is kijött a Call Me Irresponsible, ami sok helyen, mint például a U.S. Billboard 200 albums chartján, a kanadiai album charton, az európai, ausztrál és más zenei listákon is az első helyre kúszott föl. A legújabb albuma a To Be Loved, ami 2013-ban jelent meg még több sikerrel gazdagitotta az énekest.

Michael Buble az új albumával turnézik Európában, Argentínában, Chileben és Barziliában is egyaránt. Turnéja során olyan európai országokba is ellátogat, mint Németország, Lengyelország, Magyarország és Ausztria. Magyarországi koncertje után Michael Buble Ausztria fővárosában Bécsben ad majd koncertet. A koncert a Weiner Stadthallban lesz megtartva 2014. November 5-én egy nappal a budapesti koncert után. A koncert este nyolckor kezdődik és a jegyek a koncertre 53.50 eurótól 299 euróig kaphatóak.

Ha te is szivesen részt vennél a koncerten és még többet szeretnél megtudni a koncertről, dátumokról és jegyekről látogass el az alábbi linkre.

Jegyek: WorldTicketShop

Leave a Reply