Hard Rock Cafe ebéd/vacsora menü Bécsben – megéri?

hard rock cafe vienna

Olvastál már arról, hogy a bécsi Hard Rock Cafe-ban ebédre vagy vacsorára meghatározott menüt fogyaszthatsz? Talán látta a programot elérhető a GetYourGuide-on vagy valahol máshol? Megéri? Milyen az étel? Ugyanolyan minőségű, mint a Hard Rock Cafe-ban fogyasztható többi étel?

A Hard Rock Cafe világszerte ismert. Az emberek meglátogatják ezeket az éttermeket a világ minden táján, és sokan pólókat, poharakat és egyéb ajándéktárgyakat gyűjtenek, amikor meglátogatják az éttermeket. De tényleg érdemes meglátogatni a Hard Rock Cafe-t? Nem olyan, mint egy összetettebb McDonald’s?

A Hard Rock Cafe az Egyesült Államok egy darabja, függetlenül attól, hogy a világ mely részén látogatja meg az éttermet. Ez egy hamburger, steak, hús és még sok más hely. Ha Bécsbe jössz, a Hard Rock Cafe az a hely, ahova el kell menned? És a Hard Rock Cafe menüje elérhető a GetYour Guide-on és másutt?

The Hard Rock Cafe Vienna ebéd/vacsora menü – Mit tartalmaz?

Ez a cikk azon a menün alapul, amelyet akkor kap, ha a GetYourGuide-on keresztül rendel, de hasonló ajánlatot is talál, ha meglátogatja az éttermet (és ingyenes asztaluk van az Ön számára).

Két lehetőség van:

  1. 2 fogásos vacsora (főétel + csokoládétorta) és egy üdítőital.
  2. 3 fogásos vacsora (saláta + főétel + csokoládétorta) és egy üdítőital.

Főételként jelenleg az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • „Legendás hamburger” (Angus)
  • „Moving Mountains Burger” (vegetáriánus)
  • „Csavart Mac, csirke és sajt tészta”
  • „Grillezett csirke, cézársaláta”
  • „Tupelo csirke pályázatok”
  • „Grillezett csirke szendvics”

Az arany menü (két fogás) ára körülbelül 27 euró, míg a gyémánt menü (három fogás) ára 37 euró.

Azt is megtudhatja, hogy foglaláskor asztalt foglalnak Önnek, ami hasznos lehet, tudva, hogy a Hard Rock Cafe népszerű hely, és az étterem gyakran tele van forgalmas estéken és hétvégén.

A Hard Rock Cafe menü jó választás?

Ez jogos kérdés. A bécsi éttermekben való étkezés megfizethető élmény lehet, és figyelembe véve, hogy főételt, desszertet és italt is kap 27 euróért, ez nem túl drága élmény. De saját tapasztalataink alapján, amikor a Hard Rock Cafe-ban vacsorázunk, és megkóstoljuk a főételeket és a desszertet, nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ez a legjobb módja annak, hogy elköltse a pénzét, ha ízletes ételt szeretne.

(Ez a cikk azon a tapasztalaton alapul, amelyet családként két felnőttel és négy gyerekkel látogattunk meg az étteremben 2024 májusában).

A Hard Rock Cafe kiválóan alkalmas Amerika kóstolására, de személyesen nem voltunk elégedettek a „Legendary Burgerrel”. Nagy elvárásaink voltak az étteremben ülve, különösen a hamburgerre, de csalódást okozott. Maga a hús meglehetősen íztelen volt, és bár jól nézett ki, hamburger volt, amit gyorsan elfelejtünk.

Burger, Hard Rock kávézó

A „Twisted Mac” egy másik étkezés volt, amit vártunk. A tészta és a sajt rendben volt, de csalódást okozott, ahogy egy száraz és unalmas grillezett csirkét adtak hozzá a tészta mellé.

Mac és sajt a Hard Rock kávézóban

A grillezett csirkével készült szendvics félrevezető volt. Valami olyasmit vártam, mint egy Club Sandwich, benne ízletes grillezett csirkedarabokkal, de ez valójában nem szendvics volt, hanem csirke hamburger. Összességében ez volt a főétel, amit a legjobban élveztem, de mégis más volt, mint amire számítottam, és nem olyasmi, amit újra megrendelnék.

A desszerthez kapott brownie / csokoládétorta többnyire rendben volt, bár jobb lett volna, ha meleg lenne. A tortát tejszínhabbal tálalták, ami olcsó terméknek tűnik a finom vaníliafagylalt helyett.

csokoládétorta desszert a bécsi Hard Rock Cafe-ban

Mi a következtetés? Érdemes ilyen étkezést foglalni a Hard Rock Cafe-ban?

Nem bántuk meg, hogy odamentünk. Végül is szép családi élmény volt, és a gyerekek először szórakoztak a Hard Rock Cafe látogatásában. De azt is mondták, hogy az étel, amit felszolgáltak nekünk, nem volt olyan, amit igazán élveztek, így amikor a jövőben Bécsbe megyünk enni, ez nem egy olyan hely, ahová vissza akarnak térni.

Ön is tesztelte a tapasztalatot? Hogy tetszett? Szeretné lefoglalni a programot? Használja az eseménynaptárat, és foglalja le az eseményt saját maga a GetYourGuide segítségével.

Leave a Reply