Celine Dion Bécs 2024

Celine Dion 2024-ben érkezik Bécsbe. Stadthalle-ban fog fellépni, és remélhetőleg ezúttal a koncert dátuma itt marad. A Celine Dion koncertek eredetileg tervezett időpontjai világszerte megváltoztak különböző okokból, így Bécsben is.

Szeretné meghallgatni a dívát, amikor az osztrák fővárosba érkezik? Meg lehet csinálni! Az eseményt 2024. március 28-ra tűzték ki.

Celine Dion Bécs 2024

Stadthalle
Március 28, 2024

A bécsi eseményekről itt olvashat bővebben.

Jegyek: Nem tud jegyet vásárolni a bécsi Celine Dion koncertre a hivatalos jegyoldalon? Minden jegy elkelt? Az eseményre használt jegyeket a Viagogo oldalon vásárolhatsz.

Szeretne aludni a Wiener Stadthalle közelében?

Szállást keresel Wiener Stadthalle közelében? Épp időben hagynád el a szállodádat, hogy megérkezz a koncertre, vagy esetleg a koncert után lenne egy rövid visszaút a lakásodba vagy a szállodádba? Vessen egy pillantást az alábbi térképre. Itt megtekintheti a Wiener Stadthalle közelében található szállodákat és szálláslehetőségeket, így könnyebben megtalálhatja az Ön és az Ön utazásai számára ideális helyet.

Booking.com

Elég sok rendetlenség volt ezzel a Celine Dion turnéval. Sok koncert elmaradt, de reméljük, hogy ez a koncert a tervek szerint 2024 márciusában kerül megrendezésre a Wiener Stadthalle-ban.

Dátum

márc 28 2024
Lejárt!

Helyszín

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategória

Leave a Reply