Kezdőlap Events - Bécs Infó Sportesemények Bécsi Nyáréjszakai Verseny
vienna night run

Bécsi Nyáréjszakai Verseny

Van valami különleges abban, ha este vagy éjszaka futunk egy városban. Egyre több város vezette be az úgynevezett éjszakai futást a hagyományos maratonok és félmaratonok mellett, és Bécs is ezek közé tartozik. Minden év júniusában a Vienna Summer Night Race a világ minden tájáról hív futókat, hogy vegyenek részt és élvezzék Bécs gyönyörű városát, miközben 5 vagy 10 km-es távokat futnak.

Ezt a versenyt, mint sok más bécsi futóversenyt, a Práter környékén rendezik. A Vienna Summer Night Race ideális azok számára, akik egyedül futnak, vagy csatlakozhatnak és együtt futhatnak két barátjukkal. Lehetőség van egyénileg, vagy hármas csoportként regisztrálni mind az 5, mind a 10 km-es távra.

A versenyek a Prater Hauptallee Pratersternnél kezdődnek, fel és alá futnak a híres Prater vidámpark környékén, és közel futnak a híres bécsi Ernst-Happel Stadionhoz is.

Bécsi Nyári Éjszakai Verseny 2024

Dátum: június 20
Helyszín: Prater Hauptallee Praterstern

Szeretne még több éjszakai futáson részt venni Európa más városaiban? Minden év szeptemberében fantasztikus éjszakai futás van Budapesten . Ha Bécsben él, kevesebb, mint 2 1/2 óra autóút vezet Budapestre, így tökéletes választás azok számára, akik nyáron szeretnek kint futni, de napközben extrém hőség nélkül.

Hol regisztrálhatok a Vienna Summer Night Race-re?

Sajnos az eseménynek nincs jó angol nyelvű weboldala, ami egy kicsit bonyolultabbá teszi. De regisztrálhat a versenyre, és kiválaszthatja az angol verziót a versenyre való regisztrációhoz a https://www.pentek-payment.at/. Itt számos más bécsi versenyre is regisztrálhatsz, amelyeket az LCC szervez.

Vannak jó szállodák vagy apartmanok a verseny közelében?

Könnyű jó és olcsó szállodákat és apartmanokat találni a bécsi éjszakai verseny helyszínének közelében. Nézze meg az alábbi térképet, és azonnal rengeteg lehetőséget talál.

Booking.com

Vannak más menő futóversenyek Bécsben?

Bécsben rengeteg futóverseny zajlik. Nem mindegyikről írtunk, de a híres bécsi maratonról és néhány más bécsi futóversenyről olvashat bécsi eseménynaptárunkban.

Címkék: ,

Dátum

jún 22 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Präter
Präter
Kategória

Leave a Reply