Cirque du Soleil Varekai Bécsben 2015-ben

Cirque du Soleil  Vienna 2015A Cirque du Soleil egy különleges előadással vár mindenkit az osztrák fővárosban, Bécsben 2015. november elején.

A Cirque du Soleil előadását a Varekait, aminek a jelentése bármi, 2002-ben mutatták be először a kanadai Montreálban és ez kerül bemutatásra majd Bécsben is. A Cirque du Soleil egy kanadai teljesen egyedülálló cirkusz, melyet még 1984-ben alapitottak Montrealban, Kanadában, a cirkusz neve a Cirque du Soleil francia jelntése A Nap Cirkusza. A Cirque du Soleil egyedülálló előadásaiban rengeteg akrobata, zsonglőr, komikus és légtornász tűnik fel és gazdag, részletes a díszlete is. Az előadás megvalósitásában és annak előkészületeiben rengetegen vesznek részt. Az előadások mindig valamilyen témat dolgoznak fel, az összesnek van törtenete, melyet a szereplők adnak elő.

A Varekai a görög mitológiának az egyik mítoszát, Ikarosz történetét mutatja be másként. Az eredeti történetben Ikarosz túl közel repült a Naphoz, megolvadtak a szárnyai és belefulladt a tengerbe a Cirque du Soleil előadásában viszont Ikarusz egy varázslatos és titkozatos szigetre esik, ahol megismerkedik az erdő különleges teremtményeivel.

A Cirque du Soleil Varekai előadásának az osztrák fővárosban található Wiener Stadthalle ad otthont. Az előadások 2015. november 4-től 2015. november 8-ig lesznek láthatóak.

Wiener Stadthalle
Roland Rainer Platz 1, 1150 Wien, Ausztria

Jegyek: WorldTicketShop.

Leave a Reply