Bécs Ausztria fővárosa és legnagyobb városa is egyben. Ausztria fővárosa Európa egyik legkedveltebb városa és évről évre több tizezren látogatnak el Bécsbe hosszabb vagy rövidebb időre.

A városban számtalan szines és változatos programok várnak mindenkit a legjobb fesztiváloktól, koncertektől kezdve a legjobb éttermekig, bárokig és pubokig bezárólag. A nyaralás során igen fontos a megfelelő szálloda megtalálása, ezért ebben a cikkben Bécs legjobb három csillagos szállodáiról fogunk irni.

Hotel Kugel (Siebensterngasse 43, 1070 Vienna, Austria)

Az első három csillagos szálloda a listánkról a Hotel Kugel. A Hotel Kugel Bécs belvárosában helyezkedik el mindössze pár percnyi sétára a város legszebb látványosságaitól. A szállodának 25 különlegesen és egyedien berendezett szobája van. A hotelben a reggeli kiváló és bő a választék. Ezen kivűl a Hotel Kugel hotelban minden vendég számára ingyenes a vezeték nélküli internet használata.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Kugel

The Austria Classic Hotel Wien (Praterstraße 72, 1020 Vienna, Austria)

A második hotel a listánkról az Austria Classic Hotel Wien, ami szintén egy három csillagos szálloda Bécsben. Ez a szálloda is a város belvárosában helyezkedik el, közel a metróállomáshoz és a vonat pályaudvarhoz is egyaránt. A szállodától könnyen megközelithető Bécs bármely pontja és a vonattal egyenesen és egyszerűen el tudsz jutni Bécs repülőterére is. A szálloda szobái kényelmesek és tiszták, berendezésük kellemes és a reggeli itt is változatos és finom.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Austria Hotel Classic

Hotel Zipser (Lange Gasse 49, 1080 Vienna, Austria)

A Hotel Zipser a harmadik három csillagos szálloda a listánkról. A Hotel Zipser is a város szivében a város Josefstadt negyedében helyezkedik el pár percnyi sétára a Városházától és a Rathaus metrómegállótól is egyaránt. A szálloda közelében rengeteg kellemes étterem és bolt található. Ideális minden turistának. A szállodában ingyenes vezeték nélküli internet és reggeli is jár minden vendégnek. A szálloda szobái kellemesek és tiszták és minden szobához síkképernyős műhold kapcsolatos TV, széf és minibár is jár. A szállodában 24 órás recepció műkődik és a kiszolgálása gyors és segitőkész.

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Zipser

Hotel Viktoria (Eduard-Klein-Gasse 9, 1130 Vienna, Austria)

A Hotel Viktoria az utolsó három csillagos szálloda a felsorolásunkból. A Hotel Viktoria is Bécs belvárosában helyezkedik el, közel a város fő látványosságaihoz. A szálloda mindössze pár percnyi sétára fekszik a hires Schönbrunni kastélytól. A szállodától mindössze pár percnyi sétára található a Schönbrunni kastély és a Schönbrunni Állatkert is egyaránt. A Hotel Viktoriában is ingyenes a vezeték nélküli internet használata és minden szoba műholdas TV-vel van felszerelve. A reggeli bőséges és nagy a választék

Vajon mennyibe kerül egy szoba ebben a szállodában?

Hotel Viktoria Wien
Hotel Viktoria Wien

Ha még többet megszeretnél tudni Bécsről és Ausztriáról kattints a következő linkre még több információért. Ha 5 csillagos szallodaba szeretne menni, kattints a kovetkezo linkre.

Hozzászólás